DE MANIFESTOR:

8% procent van de mensheid is een Manifestor. Zij zijn hier om te initiëren, zelf actie te ondernemen, onafhankelijk van anderen. (The Lone Wolves). Sterker nog, indien jij een Manifestor vertelt wat hij moet doen, zal je op grote weerstand stuiten.

Zij brengen iets nieuws in de wereld. Omdat ze de troepen ver vooruit zijn worden ze door anderen vaak niet begrepen, hetgeen kan leiden tot zijn boosheid. Dit is het THEMA (valkuil) van de Manifestor. Daarom is zijn STRATEGIE (de voor hem correcte manier om zich door het leven te bewegen), de ander te informeren voordat hij iets gaat doen.

Door de werking van hun aura hebben zij een diepe impact op hun omgeving. Ze zijn niet echt gericht op communicatie over hetgeen zij initiëren. Hierdoor kunnen zij op anderen intimiderend over komen. Waardoor ze anderen juist afstoten en niet meekrijgen in hun vernieuwingen. Terwijl als zij de anderen informeren over hun acties, deze wel daar in mee gaan. En niet uit angst de Manifestor willen controleren.

Omdat Manifestors altijd met iets bezig zijn, hebben ze ook veel tijd nodig om tot rust te komen.

Het Manifestor kind is altijd op zoek naar iets nieuws en wacht zeker niet op toestemming om zelf iets te gaan ondernemen. Als jij in de dierentuin nog naar de aapjes staat te kijken zit het kind al boven op de glijbaan. Dit kan de ouders ongerust of boos maken, terwijl je deze kinderen juist hun gang kunt laten gaan. Zo zitten ze nu eenmaal in elkaar. Deze kinderen zijn hier niet om zich aan te passen. Wel kan je kinderen tot 16 jaar leren om toestemming te vragen voordat zij iets gaan doen. Boven 16 jaar hoeven zij het slechts mede te delen. Hoe mooi is het als je deze informatie in je opvoeding mee kan nemen. Voor het kind, maar zeker ook voor de onderlinge relatie.

Voor een Manifestor partner is het vooral belangrijk dat je deze veel bewegingsruimte geeft en hem helpt herinneren aan het feit dat hij de ander moet informeren voordat er een actie volgt.

Bekende Manifestors zijn b.v. Onze Koning, Hans Teeuwen, Jan Mulder en Herman Brood.