DEFINITIES:

Op je chart die jullie ondertussen niet meer onbekend zal zijn, tref je ook het onderwerp Definition. Daar gaan we het nu over hebben. Maar eerst een klein voorbeeld uit de praktijk;

Theo en Thea zitten thuis op de bank en zijn in gesprek. “ Moet je nu alweer de hort op Thea? Het is toch hartstikke gezellig zo met z’n tweetjes. Je gaat eigenlijk altijd de hort op als we samen thuis zijn.” “ Ja, sorry hoor Theo. Dat ligt niet aan jou, maar Ik moet er gewoon uit. Ik word er helemaal gek van als ik hier thuis blijf zitten. Anders ga je toch mee?” “Nee hoor Thea. Daar heb ik helemaal geen behoefte aan. Ik blijf liever thuis".

Wat kan hier aan de hand zijn? Theo blijkt een single definition te hebben en Thea een triple split definition.

Definition kan worden gezien als een energiestroming, die ontstaat als 1 of meerdere energiecentra met elkaar verbonden worden. Op de bijgevoegde afbeelding zie je de verschillende definitions die mogelijk zijn.

Er zijn 5 verschillende Definitions, te weten;
- Single Definition (42%)
- Split Definition (46%)
- Triple Split Definition (10%)
- Quadruple Split Definition (0,5 %)
- Geen Definition (1,5 %)

Definitions geven aan hoe deze energiestromen lopen. De aard van je definition bepaalt hoe je je verbindt met anderen, omdat wij onbewust zoeken naar een verbinding tussen deze energiestromen teneinde een bepaalde “heelheid” te kunnen ervaren.

Single Definition:

Als je een single Definition hebt, heb je 1 energiestroom en bezit je een zelfredzame levenskracht, die een zekere betrouwbaarheid en consistentie biedt. Je hebt niet perse anderen nodig om “heelheid” te ervaren want die heb je zelf al in je.

Split Definition:

Er zijn twee afzonderlijke energiestromen, die onafhankelijk van elkaar werken. Er kan hierdoor een gevoel zijn dat er iets ontbreekt. Splits definitions zijn hier voor relaties en hebben deze nodig om “heelheid” te kunnen ervaren. Het gevaar bestaat dat zij zich focussen op dat wat in hun ontbreekt en daar een leven lang naar op zoek gaan.

Triple Split Definition:

Er zijn drie afzonderlijke energiestromen die onafhankelijk van elkaar werken. Daarom hebben triple splits, verbindingen met de energieën van veel verschillende mensen nodig om hun interne energiestromen met elkaar te kunnen verbinden en zo “heel” te worden. Triple splits zullen niet zo snel bij 1 persoon vervulling kunnen vinden. Het is dan ook raadzaam dat als je deze definition hebt, je regelmatig in openbare ruimtes te bevinden waar anderen mensen zijn, zoals een winkelcentrum, café, openbaar vervoer enz.

Quadruple Split Definition:

Er zijn 4 afzonderlijke energiestromen, die onafhankelijk van elkaar werken. Minstens 8 van de 9 centra zijn bij hen gedefinieerd. Zij hebben meerdere intense verbindingen nodig met mensen om “heelheid” te bereiken en zijn eigenlijk de geboren polygamisten.

Geen Definition:

Dit geldt alleen voor de Reflector. Er zijn geen energiestromen want er zijn geen gedefinieerde centra. Als je een Reflector bent zal je in contact met anderen hun levenskracht en aura ervaren en versterken wat in de ander zit. Je reflecteert dus slechts de ander; er valt in jezelf niets “heel” te maken.

Hopelijk is nu een beetje duidelijk geworden dat Theo met zijn single definition eigenlijk niemand anders nodig om zijn “heelheid" te kunnen ervaren. Hij heeft 1 aaneengesloten stroom van energie. Thea heeft met haar triple split definition juist wel meerdere mensen nodig om haar 3 energiestromen te kunnen verbinden teneinde haar “heelheid" te kunnen ervaren. Zij zal dus veel vaker onder de mensen willen zijn dan Theo. Dit wetende geeft veel meer rust en begrip in huize T en T.