HUMAN DESIGNED LEVENJIJ ZELF

Het is dus geheel aan jou. Wat ga je doen? Leef je gewoon je leven zoals je dat altijd gedaan hebt? Met alle frustratie, verbittering en boosheid die daar bij hoort? Levend naar de conditioneringen die je ooit uit zelfbescherming aangeleerd hebt en precies zoals dat van jou verwacht wordt?

of...

Ga jij het experiment aan en onderzoek je wat jouw autoriteit is. Degene die je raadpleegt bij het nemen van je beslissingen in plaats van je mind, dat stemmetje in je hoofd dat totaal geconditioneerd en uit zelfbescherming 24/7 tegen je loopt te blaten. Kies je voor jouw waarheid, onafhankelijk van anderen en dan zul je uiteindelijk als vanzelf meedrijven met de stroom van de rivier des levens, die jij alleen maar denkt te kunnen beinvloeden!

Ga het aan! Dit is echt een unieke kans en Wake Up call, waarbij wij je graag helpen met al je vragen over je design, je chart, je strategie, autoriteit en alles waar je verder tegen aan kunt lopen.

OUDERS en KINDEREN

Wees jezelf, hoor je vaak. Maar wie ben je dan? Human Design geeft ook m.n. voor kinderen de mogelijkheid om te mogen worden wie zij werkelijk zijn. Als ouders zicht hebben op het design van hun kinderen, kunnen zij hen beter begeleiden in hun eigenheid. Kinderen lopen zo, m.n. in de eerste 7 jaar van hun leven, veel minder conditioneringen op waar ze later in hun leven dus ook niet weer vanaf hoeven. Ouders en kinderen zullen veel minder strijd hoeven te voeren, bewust van ieders design en van hoe dit op elkaar inwerkt. Als ouder kun je de opvoeding van je kinderen heel anders gaan ervaren: hen coachen in hun uniciteit en dat ze goed zijn zoals ze zijn, is dan een hele mooie taak!
PARTNERS

Relaties… Iedereen heeft daar mee te maken en ook iedereen weet dat deze niet altijd geheel rooskleurig zijn. Human design geeft ons zicht op waar problemen in relaties ontstaan en hoe daar anders mee om te gaan.


Samenvattend:

Krijg zicht op je conditioneringen en laat los wat niet bij jou hoort

Leer je innerlijke autoriteit kennen en daarop te vertrouwen bij het nemen van beslissingen

Ontdek jouw eigen "Type" en de daarbij behorende energie op de juiste wijze in te zetten.